Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (3.15 secunde)
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Au fost cateva zone in Romania, la noi, la Suceava cu domnul Flutur, la Buzau cu domnul Cezar Preda.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Asa cum cotidianul nostru v-a informat, saptamana trecuta la Presov, in Slovacia, a avut loc "Cupa Fragaria 2008", cel mai puternic turneu de minifotbal din Europa de Est.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au luat la puricat averea deputatului independent, Daniela Buruiana. ... In cazul deputatei Daniela Buruiana Aprodu, inspectorii ANI au gasit suspect modul in care au disparut fara urma mai multe bunuri din declaratiile de avere.
Cel putin asta se desprinde din declaratia purtatorului de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, care ne-a asigurat ca la ora actuala niciun membru al Partidului Romania Mare de la Galati nu a trecut la PC si nici macar nu si-ar fi exprimat vreunul dorinta sa faca o astfel de miscare.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda este convins ca partidul din care face parte va castiga alegerile europarlamentare, insa la o distanta foarte mica de PSD, din cauza ca electoratul democrat-liberal va canaliza o parte din voturi catre candidatul independent Elena Basescu.
Angajatii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta se vor muta, in aproximativ 12 luni, intr-o "casa noua".
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu vorbeste despre reforma statului, in timp ce tot el intentioneaza sa o faca, "atat cat poate un presedinte".
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Despre acest lucru a vorbit Mircea Badea la emisiunea In Gura Presei de duminica.
Ba ii da afara de la guvernare pe cei de la PSD, ba se razgandeste. El a anuntat, inaintea sedintei conducerii PD-L, ca nu va propune in Biroul Permanent scoaterea de la guvernare a social-democratilor.
Membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est s-au intrunit ieri, 26 august a. ... , in sala de sedinte a hotelului Malibu.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Potrivit acestuia, social-democratii "nu trebuie sa isi faca iluzia ca presedintele Traian Basescu nu este interesat de deznodamantul Congresului PSD. ... Din tara, ma suna tot mai multi colegi care imi spun cat de mare este agitatia la organizatiile vecine - ale PD-L.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
google-analytics.com